Μια τάρτα που συνδυάζει με μαεστρία τρεις δυνατές γεύσεις (πράσα, μπλε τυρί, αχλάδι) και θα αρέσει και στους πλέον απαιτητικούς.
Τρίβουμε μπόλικο πιπέρι και συνοδεύουμε με φρυγανισμένο ψωμί με καλαθάκι Λήμνου.
Η Μαρικαίτη Παπαδοπούλου προτείνει για το γιορτινό τραπέζι μια πλούσια ψαρονεφρόπιτα.
Σκέτος χαμαιλέων ετούτη η σούπα, παίρνει τη γεύση από ό,τι λαχανικό μας βρίσκεται στο ψυγείο. Μμμμ, ό,τι πρέπει για το κρύο.
Βράσε όρυζα... κι αν δεν έχεις κάποιο από τα λαχανικά που ζητάει η συνταγή, βάλε ό,τι έχεις στο ψυγείο και σου αρέσει.
Εύκολο, υγιεινό και πεντανόστιμο το ψαράκι που ετοιμάζει σήμερα η Ντίνα Νικολάου. Άσε που θα το λατρέψουν και τα παιδιά!
Συνοδεύουμε με ζυμαρικά ή λαχανικά στον ατμό, και ένα ελληνικό Chardonnay στο ποτήρι.