Ένα bar-restaurant με ανέλπιστα καλό φαγητό και εξαιρετικά κοκτέιλ.
Ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ στο TV5 αποδεικνύει ότι κάποιες φορές τα κατεψυγμένα γλυκά είναι καλύτερα.
Μεσογειακή κουζίνα με εκλεκτές πρώτες ύλες και την επιμέλεια του βραβευμένου σεφ Σάκη Τζανέτου.
Αφού φτιάχνουμε στο σπίτι τις συνταγές που ο Γρηγόρης Γαστεράτος μας δίνει μέσα από τις έντυπες «Γλυκές Ιστορίες», εισβάλλουμε στο δικό του εργαστήριο, για να δούμε τι άλλο έχει να μας προτείνει.
Στο μπαλκόνι του εστιατορίου του μανιάτικου ξενοδοχείου χορταίνουμε άγρια θέα και τοπικές σπεσιαλιτέ.