Τα αυγά διαχωρίζονται πιο εύκολα όταν είναι φρέσκα, γιατί τότε ο κρόκος έχει πιο βαριά και σφιχτή δομή και παραμένει ενιαίος. Αντίθετα, όταν τα αυγά είναι πολλών ημερών, η σύσταση του κρόκου είναι πιο χαλαρή με αποτέλεσμα να ενώνεται με το...
Άλλο ένα παράδειγμα παραλογισμού εν καιρώ κρίσης.
Στο Ζούμπερι βρίσκουμε τον καλύτερο ορισμό του τι σημαίνει γκουρμέ ταβέρνα.
Από τα πιο εμβληματικά στέκια για ψάρι του Μικρολίμανου.
Ενα παντοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας, εχει γίνει το μπακάλικο της γειτονιάς, προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα σε φιλόξενο περιβάλλον.
Ένα νέο δημοφιλές all day στέκι στο Νέο Ψυχικό.
Απολαύστε μαφιόζικες μακαρονάδες κοιτάζοντας αφ’ υψηλού τα φασαριόζικα στέκια του Μικρολίμανου.