Η Παρασκευή Καιμακάμη - Τσούλη από τη Φλώρινα φτιάχνει χειροποίητα ζυμαρικά με πλούσια γέμιση από κιμά, μπέικον και λουκάνικο.
Πλούσιο πρωινό ή κυρίως γεύμα;
Μια κρύα μακαρονοσαλάτα με άρωμα ελληνικό, έτοιμη στο πι και φι!
Η Αναστασία Θεοχαροπούλου από την Κοζάνη ετοιμάσε μπισκότα σοκολάτας που μοιάζουν σαν σπασμένα.
Της μαμάς το ρολό γίνεται ελαφρύτερο και ντρεσάρεται με μια πανεύκολη σάλτσα-έκπληξη.
Βουτιά στην πιατέλα με τα σπιτικά πατατάκια. Άραγε ποιός μπορεί να αντισταθεί;
Ελληνική μπρουσκέτα με μικροσκοπικά κολοκυθάκια και γκρατιναρισμένη φέτα. Ψηθήκατε;
Η Φωτεινή Παλιεράκη από το Μοσχάτο μάς έστειλε τη δική της εκδοχή για τη γνωστή γαλλική τάρτα.