
Εκτός από το ψωμί, δοκιμάστε να την αλείψετε σε κέικ, αφού τη ζεστάνετε και την αραιώσετε με λίγο νερό ή με κονιάκ. Επίσης δοκιμάστε την πάνω σε ανθότυρο ή μυζήθρα.
Καλοσωρίζουμε το πρώτο εν Αθήναις punk bistrot.
Η φετινή σεζόν της οινικής Αθήνας ξεκίνησε με γεύσεις και ρυθμούς Cellier.
Τα νέα χρώματα των βάσεων της οικογένειας Ελ Γκρέκο ήρθαν για να ανανεώσουν την εικόνα της κουζίνας μας.
Η Ντίνα Νικολάου μετατρέπει την σαλάτα νισουάζ σε μια πολύ νόστιμη και γρήγορη σπαγκετάδα.
Το οινοποιείο της οικογένειας Πέτρου Μ.Νοµικού γυρίζει νέα σελίδα στην ιστορία του.
Ο επικεφαλής του Δήμου Θήρας μάς ξεναγεί στο ιστορικό οινοποιείο του θείου του, Γιώργου Βενετσάνου, το οποίο σύντομα θα λειτουργήσει ξανά.
Με λίγα υλικά μπορούμε να φτιάξουμε εν τάχει θαυμάσιες μπριζόλες.