Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε αυτό το τόσο νόστιμο και τόσο εύκολο πιάτο;
Το πεντανόστιμο μαλάκιο σε μια ξεχωριστή σαλάτα με εξωτική χροιά.
Οι μαγείρισσες της Καλλίστης βάζουν τα ξερά φρούτα στα καθημερινά μας μαγειρέματα.
Αξιοποιούμε την κολοκύθα σε μια υπέροχη φθινοπωρινή πίτα.
Φτιάχνουμε ένα γρήγορο λάδι δεντρολίβανου, προσθέτουμε μουστάρδα και χυμό λεμονιού και περιχύνουμε με την αρωματική σάλτσα τις πατάτες μας.
Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε...
Η ομορφιά της λιτότητας... Το κάλλος της Ελλάδας... Το λάδι και το αλάτι.
Στα ποτήρια το κόκκινο κρασί του μαγειρέματος, που θα το κρυώσουμε λίγο στο ψυγείο.