Οι «Νόστιμες Μαγειρικές Εντός» γράφτηκαν συλλογικά από περίπου 100 διαφορετικά άτομα, έγκλειστους στις αντρικές και γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού και στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θηβών, με συντονιστή τον Ηλία Μαμαλάκη.
Η νέα μέθοδος διατηρεί τα στοιχεία που κάνουν τη σοκολάτα «σοκολατένια», αλλά με φρουτοχυμό στη θέση του λίπους.
Το μυστικό είναι η δυνατή φωτιά και το έντονο σοτάρισμα των μανιταριών. Μόνο έτσι θα ροδίσουν ωραία, χωρίς να βράσουν.
Ένας ιδιαίτερος πουρές, εξαίσιο συνοδευτικό για ψητά κρεατικά, κυρίως χοιρινό ή κοτόπουλο.
Φρεσκομαγειρεμένα φαγητά και ιδιαίτεροι μεζέδες υπό το άγρυπνο βλέμμα του Τσε, σε έναν ατμοσφαιρικό χώρο στο Ηράκλειο.
Με φιλέτα κοτόπουλου και μια χούφτα υλικά φτιάχνουμε ένα ψευτοσουφλέ, που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.