Σας δίνουμε τη βασική συνταγή κι εσείς από πάνω προσθέτετε ό,τι τραβάει η όρεξή σας...
Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και συνοδεύουμε με μία κουταλιά μουστάρδα ανά μερίδα.
Σερβίρουμε με όσο χυμό λεμονιού θέλουμε και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Μακαρονάδα εν τάχει για τους... μακαρονάδες!
Το γνωστό μας γιουβέτσι μεταμορφώνεται.
Ένα χειμωνιάτικο λαδερό, νόστιμο και διαφορετικό.
Και στο ποτήρι Μαυροδάφνη, αλλά στην ξηρή γεμάτη αρώματα μπαχαρικών εκδοχή της.
Η πιο νόστιμη τυρόπιτα γίνεται στη στιγμή…