Φρεσκομαγειρεμένα φαγητά και ιδιαίτεροι μεζέδες υπό το άγρυπνο βλέμμα του Τσε, σε έναν ατμοσφαιρικό χώρο στο Ηράκλειο.
Με φιλέτα κοτόπουλου και μια χούφτα υλικά φτιάχνουμε ένα ψευτοσουφλέ, που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.
Ποιος φταίει, εν τέλει, που η Ευρώπη έφαγε φέτος ακουσίως κρέας αλόγου, με την πεποίθηση πως είναι μοσχαρίσιο;
Σοβαρές ενστάσεις για το κατά πόσο η νέα κοινή αγροτική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα ωφελήσει ουσιαστικά την προστασία του περιβάλλοντος εκφράζουν πολλές περιβαλλοντικές οργανώσεις.
Οινικές περιπέτειες με δόσεις δημιουργικής γαστρονομίας σε ένα κομψό εστιατόριο στην Πλάκα.
Κλασικό πιάτο της ιταλικής κουζίνας που το έχουμε συνηθίσει κοκκινιστό. Όμως και αυτή η εκδοχή του είναι θεσπέσια.