Νεοαφιχθέν εστιατόριο μετά ζωντανής μουσικής στον Κεραμεικό.
Το πιο νόστιμο κοντοσούβλι είναι αυτό που θα φτιάξουμε μόνοι μας και μάλιστα στο γκριλ του φούρνου.
Το να κοτσάρουμε παντού και πάντα µια επώνυμη γαλλική, βελγική ή ελβετική δεν είναι απαραιτήτως ένδειξη της αγάπης και της εκτίμησης που τρέφουμε γι’ αυτήν.
Ελληνικό comfort food σε ένα μοντέρνο στέκι στο Κουκάκι.
Η ομάδα των κινηματογραφικών προβολών Cinedoc ετοίμασε για την επόμενη Τετάρτη 6 Μαρτίου μια έκπληξη ενόψει της τελευταίας προβολής του αφιερώματος «North meets South».
Παλιά χασαποταβέρνα. Γεμίζει ασφυκτικά τα σαββατοκύριακα από οικογένειες που καταφθάνουν για το περίφημο ψητό χοιρινό φιλέτο.
Αντί να τσιγαρίσουμε το κρεμμύδι στην αρχή με λάδι, το αχνίζουμε με ελάχιστο νερό μέχρι να μαλακώσει κάπως. Μετά, προσθέτουμε τα λαχανικά, τα αχνίζουμε κι αυτά λίγο και εν συνεχεία ρίχνουμε με τη σειρά που το κάνουμε συνήθως τα υγρά του...
Ένας εξαίσιος μεζές για τους λάτρεις της φέτας.