Στους Κάτω Αποστόλους Κιλκίς, μία οικογενειακή επιχείρηση παράγει εξαιρετικά γαλακτοκομικά προϊόντα με σεβασμό στο περιβάλλον και στον καταναλωτή.
Oι καλοσχεδιασμένες ετικέτες των προϊόντων του Οίκου Αδαμαντίνα έχουν γίνει σήμα κατατεθέν της γεύσης και της εξαιρετικής πρώτης ύλης.
Ο ποντιακής καταγωγής ιδιοκτήτης της εταιρείας Ραγιάν, Θεόφιλος Γεωργιάδης, επέλεξε να τιμήσει τον τόπο του παράγοντας περίφημα τυριά της χαμένης του πατρίδας.
Το πρώτο βιολογικό μαγαζί της Κέρκυρας έχει γίνει θεσμός για τη βιοκαλλιέργεια και την οικολογική συνείδηση των Κερκυραίων.
Γιός και εγγονός τυροκόμου από το Περιβόλι Σπερχειάδος ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου γνωρίζει τι σημαίνει αληθινό γάλα και πραγματική βαρελίσια φέτα.
Η σύγχρονη μονάδα ευρωπαϊκών προδιαγραφών των Φαρμάκη – Κάτρη στην Αιτωλοακαρνανία είναι ένα λαμπρό παράδειγμα για το πώς θα έπρεπε να είναι η σύγχρονη ελληνική κτηνοτροφία.
Εξαιρετικής ποιότητας φρούτα και λαχανικά από την Καλλονή Τροιζηνίας «συνωστίζονται» στον πάγκο του ανήσυχου παραγωγού.
Ενα μεστό, στιβαρό λάδι, με σπάνια γεύση και ξεχωριστή μυρωδιά μάς οδήγησε λίγο έξω από τον Πύργο Ηλείας, στους ελαιώνες Μερκούρη.