22.000 στρέμματα Αγιωργίτικου αστράφτουν κάτω από τον Νεμεάτικο ήλιο γοητεύοντας την ματιά του επισκέπτη.
Value for money μαγέρικο με «ζόρικους» μεζέδες για μερακλήδες.
Η Μαριάννα Κοσμετάτου και ο Πέτρος Μαρκαντωνάτος μάς μιλούν για τη νέα εποχή του ιστορικού οινοποιείου της Κεφαλονιάς.
Tο «Περιβόλι» του Γρηγόρη Γκέκα είναι από τα δημοφιλέστερα μανάβικα ανάμεσα στους αρχιμάγειρες. Ξέρει από πού να προμηθευτεί τα νοστιμότερα ντόπια φρούτα και κηπευτικά, αλλά και «σπάνια» ζαρζαβατικά εισαγωγής.
To Varoulko Seaside ξεκίνησε σε συνεργασία με την αίθουσα τέχνης “Τεχνοχώρος” μία σκυταλοδρομία θεματικών εκθέσεων με τη συμμετοχή ανερχόμενων και καταξιωμένων εικαστικών µε σκοπό τη σύνδεση της εικαστικής δηµιουργίας µε τη μαγειρική τέχνη.
Πέντε εταιρείες ανταποκρίθηκαν με αίσθημα ευθύνης στην πρωτοβουλία των υπουργείων και ανέλαβαν το συνολικό κόστος της προσφοράς δεκατιανού σε σχεδόν 11.000 μαθητές.
Μάθετε τα στάδια ακολουθεί ο καφές Nespresso μέχρι την κούπα σας!