Τον Μάρτη τα καλαμάρια είναι ολόγλυκα, ψωμωμένα, τρυφερά, ταμάμ για πεντανόστιμα σαρακοστιανά μαγειρέματα.
Για άλλη μια φορά, συνειδοτοποιήσαμε, δοκιμάζοντας ελληνικά ελαιόλαδα, ελιές, τυριά και μέλια, πόσο ευλογημένος είναι ο τόπος μας, τουλάχιστον ως προς κάποια από τα προϊόντα που παράγει.
Ελαιόλαδα και ελιές.
Δροσερή λαχανοσαλάτα φουλ στα αρώματα.
Η τριάδα του εστιατορίου Cookoovaya μαγειρεύει κλασικά «αστικά» εδέσματα με μοντέρνο twist και άρωμα νοσταλγίας.