Το success story του δημιουργού της Taf Coffee, που έφερε τη single origin καφεποσία στην Ελλάδα.
Για τον 26χρονο Γεράσιμο Λαζαρίδη το μεγάλο στοίχημα είναι η περαιτέρω προώθηση των κρασιών της Οινότριας Γης στις αγορές του εξωτερικού.
Η Μερόπη Παπαδοπούλου βρέθηκε στην Μεντόζα της Αργεντινής, σε μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς οργανώσεις , τον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Οινοχόων και μας μεταφέρει τις εντυπώσεις της.
Ο πιο επιτυχημένος Ελληνας σεφ του εξωτερικού πιστεύει ότι η ελληνική κουζίνα δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη γαλλική ή την ιταλική, λατρεύει τη φέτα, τα σαλιγκάρια γιαχνί και τα γιουβαρλάκια και ονειρεύεται να ανοίξει εστιατόριο στην Ελλάδα.
Τιμητική συμμετοχή της Νάουσσας Μπουτάρη στη φετινή εκδήλωση “New York Wine Experience”.