Οι γευστικές εκδηλώσεις στο ομώνυμο Ίδρυμα Τεχνών της Θεσσαλονίκης, ξανάρχισαν και επιφυλάσσουν πολλές νόστιμες εκπλήξεις.
Μαγειρεύουμε ελαφρυά φαγητά για τις μέρες μετά το Πάσχα.
Το ψήσιμο γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε το κατσικάκι γίνεται ζουμερό.
Νόστιμες, λαχταριστές προτάσεις για το πασχαλινό τραπέζι.
Νοστιμιές για να συνοδέψετε τις πασχαλινές σας αναμνήσεις.
Τα καλύτερα συνοδευτικά και οι πιο νόστιμοι μεζέδες για το πασχαλινό τραπέζι.