Ο Γιώργος Τσιμπίδης έγινε ο άνθρωπος που συνέβαλε στην αναβίωση του φημισμένου οίνου Μαλβαζία.
Ένα εξαίρετο παλαιωμένο ξίδι με μεστή πικάντικη γεύση παράγεται από μια οικογένεια που κατέχει την παραδοσιακή αυτή τεχνογνωσία από τα μέσα περίπου του 18ου αιώνα.
Η εξαιρετική φέτα Λακωνίας ήταν η αφορμή για να επισκεφτούμε το παντοπωλείο του Δημήτρη Μοιρόπουλου στα Εξάρχεια. Επιτόπου ανακαλύψαμε πολλούς ακόμα λόγους για να πας και να ξαναπάς.
Η συγγραφέας και μαγείρισσα Εύη Βουτσινά γράφει για τη διαπαιδαγώγηση στο φλέγον ζήτημα της διατροφής.