Μια πεντανόστιμη συνταγή από το Ρέθυμνο.
Χυμοί το πρωί, κρασί το απόγευμα, αλλά και σάντουιτς, πλατό τυριών και αλλαντικών, μεζέδες και καλό ψωμί από τον δικό τους φούρνο «Αρτοποιότης».
Διαλέγουμε τα καλύτερα αλλαντικά της αγοράς για τα γιορτινά ανταμώματα.
Τα κίτρινα τυριά που αγαπάμε.
Μαγειρευτά το μεσημέρι, ψητά το βράδυ και πάντα αυθεντικά κρητικά πιάτα με πρώτες ύλες φερμένες από το μεγάλο νησί.
Από τα ρεθεμνιώτικα βουνά τα εξαιρετικά τυριά που παράγει με αφοσίωση στην ποιότητα ο Μανώλης Τζουρμπάκης.