
Ελληνική κουζίνα, σημερινή, χωρίς δημιουργικότητες και πηραγμένες γεύσεις, με έμφαση σε περιώνυμα ντόπια υλικά.
«Βρώμικο» σε μία από τις καθαρότερες καντίνες, σούπερ παγωτά από κορυφαίο τζελατιέρη, βιολογικά ροφήματα σοκολάτας, πάμπολλα κοκτέιλ από δεξιοτέχνες του είδους.
Ο υπεύθυνος παραγωγής της ιστορικής οικογενειακής επιχείρησης μας εξηγεί γιατί επιμένουν να παίρνουν μέλι από έναν Κασσιώτη παραγωγό.
Οι κλασικές, οι sugar free και οι μοντέρνες
Ο γνωστός σεφ Χριστόφορος Πέσκιας τρώει σουβλάκι στον «Καυτερό» στο Χαλάνδρι και ψάρι στον «Τραβόλτα» και στον «Παπαϊωάννου».
Οι πατάτες έχουν αρκετούς εχθρούς πάνω και κάτω από το έδαφος και άρα δέχονται αρκετές επεμβάσεις. Καλό είναι, λοιπόν, να προτιμάμε όσο -και αν- γίνεται βιολογικές.