Δοκιμάζοντας συνδυασμούς φαγητών με κοκτέιλς, σε ένα νέο μπαρ της Θεσσαλονίκης
Από τη Μακεδονία έως τη Μάνη και την Κρήτη και από την Ηπειρο έως τα νησιά του Αιγαίου, ολόκληρη η Ελλάδα είναι γεμάτη αγριόχορτα, που εκατοντάδες χρόνια έτρεφαν τους ανθρώπους της υπαίθρου.
Ξενυχτήσαμε, δοκιμάσαμε πολλά και καταλήξαμε στα εξής «βρώμικα» που… τρώγονται.
Ψωμί από τον «Τάκη», σάντουιτς στο «Guarantee», value for money κοκτέιλ σε ένα παλιό λιπαντήριο αυτοκινήτων, κρητικό κουνέλι στα «Ελληνικά Καλούδια». Μια συνοικία ταμάμ για απαιτητικούς, συνειδητοποιημένους foodies.
Όλου του κόσμου τα καλά θα τα βρείτε εδώ.