Το White Walker by Johnnie Walker είναι εδώ και έφερε μαζί του τον χειμώνα!
Παρότι το ελληνικό κρασί εκπροσωπεί ένα μικρό ποσοστό του ΑΕΠ της Ελλάδας, εντούτοις αποτελεί έναν από τους πιο δυναμικούς και εξωστρεφείς κλάδους της χώρας, που ακόμα και μέσα στις χειρότερες συνθήκες της ελληνικής οικονομικής κρίσης ξεχώρισε...
Ο κόσμος που επισκέπτεται το οινοποιείο θέλει να γνωρίσει τον τόπο μέσα από τα προϊόντα του και τις γηγενείς ποικιλίες.
Κουζίνα με μοντέρνες, αλλά σεμνές αποδόσεις, κλασικών ελληνικών συνταγών.
Ο νεαρός ιδιοκτήτης Αλέξης Καρατζάς βάζει στο χάρτη της μυκονιάτικης γαστρονομίας την πινέζα του Kastro’s.
Μοντέρνα ελληνική κουζίνα σε επιμέλεια Γκίκα Ξενάκη και απόδοση Νίκου Κουτσούκου.
Τα τελευταία χρόνια, στον κλάδο του κρασιού παγκοσμίως μία είναι η βασική εμμονή: πώς θα προσεγγίσει τη νέα γενιά καταναλωτών, τους millennials, εκείνους δηλαδή που ενηλικιώθηκαν στη δεύτερη χιλιετία που διανύουμε.
Χρόνης Δαμαλάς, Ευριπίδης Αποστολίδης και Cavo Tagoo φέρνουν το Ovac της Σαντορίνης στο νησί των ανέμων.