Οι Ιάπωνες απαντούν «ναι» και προτείνουν τα δικά τους άγλυκα κεράσματα από πάστα φασολιού.
Όπως προδίδει και το όνομά του, εδώ θα βρούμε γλυκά με εκλεκτή σοκολάτα, εμπνευσμένα από την γαλλική σχολή. Δεν υστερεί όμως και στα κρεμώδη, με αποκορύφωμα την κρεμ μπριλέ.
Μαθαίνουμε τα πάντα για τη βανίλια, φτιάχνουμε με αυτή 14 υπέροχα γλυκά, από μιλφέιγ μέχρι μπουγάτσα, και αξιοποιούμε το κλωναράκι της με όλους τους πιθανούς τρόπους.
Ογδόντα δύο νέα αγόρια και κορίτσια από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο πήραν μέρος στον 1o διαγωνισμό «Γίνε ζαχαροπλάστης» του περιοδικού «Γλυκές ιστορίες» και της σχολής Le Monde.