«Το κρασί γίνεται στην καρδιά και το μυαλό του παραγωγού. Η φιλοσοφία μας είναι να απομονώσουμε τα ειδικά χαρακτηριστικά κάθε αμπελοτεμαχίου και να τα αποδώσουμε σε ένα κρασί. Η λειτουργία αυτού του οικοσυστήματος είναι η προτεραιότητά μας».
Μια βόλτα με οδηγό λίστες κρασιών που μας οδήγησαν και σε πεντανόστιμο φαγητό. Έτσι, γιορτινές μέρες που έρχονται, θα φάμε, θα πιούμε και χορτάτοι θα χορέψουμε!
Εl enemigo είναι ο εχθρός, ο πολέμιος, ο ανταγωνιστής.
Λευκά, ροζέ και κόκκινα, όλα τα έχει η Κρήτη, για να ταιριάζουν με την πλούσια γαστρονομία της, με τα αρνιά και τα σαλιγκάρια της, με τις πίτες και τα έξοχα τυριά, τα γαμοπίλαφα και τους ντάκους της.
Το κρασί της εβδομάδας!
Άψογη διαχείριση διακεκριμένης πρώτης ύλης, νοιάξιμο στο μαγείρεμα, μαζί και τεχνική.
Ασυναγώνιστο setting, πρώτης τάξης κουζίνα και αξιόλογη λίστα κρασιών.
Ο Άρης Σκλαβενίτης επιλέγει το κρασί της εβδομάδας!