
Τα κλισέ επιβάλλουν: κόκκινα κρασιά με το κρέας, λευκά κρασιά με το ψάρι, κόκκινα κρασιά με τα τυριά. Ομως τα κλισέ πρέπει να ανατρέπονται στο όνομα της αναζήτησης νέων γευστικών εμπειριών.
Η δουλειά των μαγείρων εξαρτάται από τα δώρα της φύσης. Οφείλουμε να ανταποδώσουμε, προστατεύοντάς την: μαγειρεύοντας «βιώσιμα».
Συνοδεύουμε με μια πράσινη σαλάτα εποχής και στρώνουμε τραπέζι σε 20΄! Το λεμονάτο πιλάφι θα σας εντυπωσιάσει.
H πρώτη παγκόσμια ψηφιακή εφαρμογή προώθησης της υπεύθυνης κατανάλωσης αλκοόλ, από την Pernod Ricard.
Τι κοινό έχουν τα Χανιά, η Βουδαπέστη, το Παρίσι, η Μπρατισλάβα και η Βαρκελώνη;
Νέα συλλεκτική εορταστική συσκευασία Chivas Regal 12 Ετών, ένα δώρο για όσους εκτιμούν τη φιλία και την τέχνη της φιλοξενίας.
Η οικογένεια, το «βαρύ» όνομα, η κρίση, τα στοιχήματα της νέας εποχής: ο Γιάννης και ο Στέλλιος Μπουτάρης σε μια εκ βαθέων συζήτηση.
Εύκολο, υγιεινό και πεντανόστιμο το ψαράκι που ετοιμάζει σήμερα η Ντίνα Νικολάου. Άσε που θα το λατρέψουν και τα παιδιά!