Ενας καθηγητής Πληροφορικής, ένας πολιτικός επιστήμονας και ένας τεχνολόγος τροφίμων δούλεψαν, από ανάγκη, στον χώρο της εστίασης κατά τη διάρκεια των σπουδών τους ένωσαν τις δυνάμεις τους, χρησιμοποίησαν την εμπειρία τους...
Το Anahita είναι ένα από τα ελάχιστα περσικά εστιατόρια της Αθήνας κι η κουζίνα που σερβίρει είναι πρωτότυπη και πολύ ενδιαφέρουσα.
Το Under The Bridge είναι ένα εστιατόριο στημένο κάτω από την γέφυρα Knippelsbro στην Κοπεγχάγη και αποτελεί το τέταρτο κατά σειρά pop up του διάσημου Noma.
Από τα Χάµπτονς και το Μαϊάµι, το Μονακό και το Σεν Τροπέ έως τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, τα ροζέ κρασιά έχουν βρεθεί στην κορυφή της παγκόσµιας ζήτησης και αποτελούν το αδιαµφισβήτητο trend της εποχής.
Υπόξινα και ελαφριά, αλείφονται εύκολα, δημιουργούν γευστικούς συνδυασμούς που ενθουσιάζουν και βρίσκουν τη θέση τους στο διαιτολόγιό μας τους εαρινούς και θερινούς μήνες.