Στην καρδιά της Γλυφάδας, φάγαμε ψάρι αγιορείτικο και βασιλικά χτένια σε ένα περιβάλλον αρτιστίκ και cozy.
Οι καλύτεροι μάγειρες της Θεσσαλονίκης μαγειρεύουν για τον Γαστρονόμο.
Φρούτα και λαχανικά που καλλιεργούνται αυτή την περίοδο υπαίθρια στη χώρα μας.
Αν θα μπορούσαμε να πούμε ότι υπάρχει ένας κατεξοχήν ελληνικός μεζές, αυτός θα ήταν τα θαλασσινά μας και τα ψάρια μας συντηρημένα με δύο απλούστατους τρόπους: στον ήλιο (λιαστά) και στο αλάτι (παστά). Οι παστές σαρδέλες, οι αντσούγιες, η λακέρδα, οι...
Οι βασικοί κανόνες της νηστείας θυμίζουν έως ένα βαθμό τις αρχές της μεσογειακής διατροφής, ενός από τους υγιεινότερους τύπους διατροφής στον κόσμο. Η αποχή από όλα τα ζωικά προϊόντα και η αυξημένη κατανάλωση φρούτων, λαχανικών και οσπρίων...
Κατά τη διάρκεια της νηστείας όχι μόνο δεν είναι εύκολο να χάσει κανείς βάρος, αλλά στην πλειονότητα των ατόμων που νηστεύουν συμβαίνει το αντίθετο. Βασική αιτία είναι η δυσκολία τού να αισθανθούμε χορτάτοι, με συνέπεια να αυξάνουμε τις...
Η μονοποικιλιακή σειρά «GEOMETRIA LAFAZANIS», εμπλουτίζεται με την ποικιλία Ασύρτικο, σε μία ιδιαίτερη έκφρασή του από την Πελοπόννησο.