Το Πήλιο συνδυάζει προϊόντα και πρώτες ύλες, όλα εκλεκτά και σε θαυμαστή ποικιλία, συνθέτουν πιάτα χορταστικά και γευστικότατα, όπως αυτή η φασολάδα.
Μαγειρεύουμε πρώτοι μια από τις καθημερινές συνταγές του τεύχους του «Γ» Νοεμβρίου. Ψαρόσουπα με πλούσια γεύση χάρη στα ψάρια αλλά και στα λαχανικά που χρησιμοποιούμε ενώ το σαφράν δίνει ξεχωριστό άρωμα.
Με την προσθήκη λίγων απλών υλικών, ο καθημερινός αρακάς μεταμορφώνεται σε εκρηκτικό πιάτο. Και άλλες γρήγορες συνταγές στον Γαστρονόμο Φεβρουαρίου!
Ο μαύρος χοίρος ετοιμάζεται για το ρεβεγιόν της πρωτοχρονιάς και συνοδεύεται από κόκκινο λάχανο.
Χειμερινή λαχανοσαλάτα με πλούσια υλικά.