Πεντανόστιμο μπέργκερ με κιμά κόκορα πο ταιριάζει υπέροχα με μια παγωμένη μπίρα.
Στο Arsenis Delicatessen η ντόπια μαναβική συναντιέται με διαλεχτά ελληνικά αγαθά.
Υλικά: Για τη γέμιση: 1½ φλιτζ. τσαγιού περισσεύματα από ιμάμ, σε μικρά κομμάτια, 1 φλιτζ. τσαγιού θρυμματισμένη φέτα, 1/2 φλιτζ. τριμμένο κασέρι ή άλλο κίτρινο τυρί που έχουμε στο ψυγείο, 1/2 φλιτζ. τσαγιού γιαούρτι στραγγιστό, 1 κουτ. γλυκού ξερός...
Value for money μαγέρικο με «ζόρικους» μεζέδες για μερακλήδες.
Το κρεοπωλείο - παντοπωλείο των Σερρών διαθέτει όλους τους θησαυρούς της ντόπιας γης, οι ιδιοκτήτες, όμως, δεν περιορίζονται εκει και ψάχνωουν σε όλη τη χώρα ελληνικά ποιοτικά προϊόντα.
Υλικά (για περίπου 10 τεμάχια): περίπου 2 φλιτζ. τσαγιού υπόλοιπο μπριάμ, 1 αυγό, 1/2 - 1 φλιτζ. τσαγιού φρυγανιά, τριμμένη, 1 μεσαίου μεγέθους πατάτα, καθαρισμένη, 2 κουτ. σούπας αλεύρι αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, 1 φλιτζ. τσαγιού κασέρι ή άλλο κίτρινο...
Υλικά (για περίπου 12 τεμάχια): περίπου 200 γρ. μαγειρεμένο κρέας από γιουβέτσι (ή όσο περίσσεψε), το κριθαράκι από το γιουβέτσι (θα χρειαστούμε συνολικά 3 - 4 φλιτζάνια. Αν τα περισσεύματα από το γιουβέτσι δεν αρκούν, συμπληρώνουμε με ψίχουλα ψωμιού,...