Γκερεμέζι, κατσούλες και πέστο φιστικιού Ιδιαίτερα προϊόντα, μπαρ στεγασμένα σε καποδιστριακά κτίρια και ψαροταβέρνες πάνω στο κύμα, στο νησιωτικό προάστιο των Αθηνών.
Με τα λόγια της σεφ: «Τα γεμιστά είναι το αγαπημένο μου καλοκαιρινό φαγητό. Απλό, μεγαλειώδες, ελληνικό. Μου αρέσουν να είναι χυλωμένα, αλλά όχι παραγινωμένα. Γι’ αυτό αποφάσισα να τα κάνω ριζότο, με “ελεγχόμενο” χύλωμα».
Καβουροσαλάτα να τη φας στο... ποτήρι!
Δροσερό γλυκό με σάλτσα καλοκαιρινού φρούτου.
Δημιουργούμε φαγητά με έμπνευση από την ελληνική γαστρονομία όπως το αρνάκι με τα μελωμένα κρεμμυδάκια.
Ιταλική πατέντα, με τρία υλικά, που απογειώνει τα μαγειρευτά μας.
Τυπικά πελοποννησιακά υλικά (χοιρινό, πορτοκάλι, κυδώνια) παντρεύονται σε αυτή την εντυπωσιακή στην όψη και τη γεύση συνταγή.