Μεζές απ’ τους λίγους ο σημερινός, με το τυρί να γίνεται σαν κρέμα από το τηγάνισμα.
Γίνονται τέλειοι γεμιστοί, αλλά και περασμένοι στο κουρκούτι και τηγανητοί είναι θαυμάσιοι. Όμως, αν δεν χρησιμοποιήσουμε τους κολοκυθανθούς αμέσως, τους διατηρούμε για 2-3 ημέρες ως εξής: Χωρίς να τους πλύνουμε, αφαιρούμε την πορτοκαλόχρωμη...
Αν έχουμε έμπιστο προμηθευτή, του ζητάμε αν μπορεί να μας φέρει αρσενικούς κολοκυθανθούς, δηλαδή αυτούς που καταλήγουν σε μίσχο και όχι στο ίδιο το κολοκυθάκι. Οι αρσενικοί ανθοί είναι ανοιχτοί στην κορυφή, σαν χωνιά, τρυφεροί και εύκαμπτοι και...