Υλικά: Για τη γέμιση: 1½ φλιτζ. τσαγιού περισσεύματα από ιμάμ, σε μικρά κομμάτια, 1 φλιτζ. τσαγιού θρυμματισμένη φέτα, 1/2 φλιτζ. τριμμένο κασέρι ή άλλο κίτρινο τυρί που έχουμε στο ψυγείο, 1/2 φλιτζ. τσαγιού γιαούρτι στραγγιστό, 1 κουτ. γλυκού ξερός...
Γίνε ειδικός στην σπιτική κρέπα μέσα από το πλούσιο αφιέρωμα του Γαστρονόμου Μαρτίου. Το Σάββατο με την Καθημερινή, μην το χάσετε!
Μπιφτέκια γεμιστά, νηστεία, 25η Μαρτίου, μαγειρέματα με φάβα, δημιουργία με πατάτες, κρέπες γλυκές κι άλλα νόστιμα στον Γαστρονόμο το Σάββατο με την Καθημερινή.