Σε κάθε επωφελούμενο δεν δίνονται τα ίδια τρόφιμα. Εχει προηγηθεί συνεννόηση και λεπτομερής καταγραφή των αναγκών: άλλες διατροφικές συνήθειες έχουν οι τρόφιμοι ενός γηροκομείου, άλλες τα παιδιά σε μια κατασκήνωση.
Νοστιμιές εμπνευσμένες από τις κουζίνες των νησιών μας περίμεναν τους προσκεκλημένους μετά την τελετή απονομής.
Η συνολική δωρεά του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» για το πρόγραμμα ανέρχεται στα 16 εκατομμύρια ευρώ και περιλαμβάνει τόσο την πιλοτική φάση του (Απρίλιος-Ιούνιος 2012), όσο και την κάλυψη δύο σχολικών ετών (2012-2013 και 2013-2014).
Ενα μήνα μετά την εφαρμογή της νέας νομοθεσίας για τη διάθεση των προϊόντων περασμένης διατηρησιμότητας, καμία από τις μεγάλες και μεσαίες αλυσίδες δεν τα τοποθέτησε στα ράφια της.
Το άνοιγμα μιας φιάλης κρασιού απαιτεί πέντε πράγματα: ένα καλό ανοιχτήρι, αργές κινήσεις, υπομονή, υπομονή και υπομονή...
Η συναρπαστική ιστορία μιας από τις μεγαλύτερες και πιο ιστορικές εταιρείες κρασιού στη χώρα μας, μέσα από την αφήγηση του Κωνσταντίνου Μπουτάρη.
Τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στη Μανωλάδα έχουν ήδη τινάξει στον αέρα την κλιμακούμενη συγκομιδή φράουλας στην περιοχή.