Παλιές γνώριμες από τον χώρο του κρασιού η Άννα Χρυσκιώτη και η Αγγελική Γκινοπούλου, αποφάσισαν να συνεργαστούν και να δημιουργήσουν το δικό τους οινικό στέκι στην Αθήνα.
Το χρυσοφόρο Παγγαίο και ο Νέστος τής έδωσαν στρατηγική θέση από την αρχαιότητα. Το λιμάνι της ατενίζει τη Θάσο, τον Άθω και όλο το Αιγαίο. Τη στόλισαν με κάστρα, υδραγωγεία, εκκλησίες και τεμένη. Είναι η πρώτη ευρωπαϊκή πόλη που δέχτηκε τον...
Στην καρδιά αγαλλίαση, στα χέρια ελαφρύς ιδρώτας, στα πόδια μου φτερά, μια παραζάλη ευφραντική, που εντάθηκε σαν είδα το πλούτος και την ομορφιά του δέντρου.
Από την κουζίνα του βγαίνουν αμαρτωλές νοστιμιές...
Οι οινοπαραγωγοί της ένωσης ‘Οίνοι Βορείου Ελλάδος’ πάντα φέρνουν φρέσκο αέρα με την ετήσια εκδήλωσή τους στα τέλη Ιανουαρίου.
Αναβαθμίζουν τα μαγειρέματά μας οπτικά αλλά και γευστικά. Είναι κατάλληλα για ωμή χρήση αλλά και γρήγορες παρασκευές χωρίς μεγάλους χρόνους μαγειρέματος. Μαθαίνουμε τα μυστικά τους και τα δοκιμάζουμε σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές.
Ο Κριστόφ Σαντεπί βγάζει τη γραβάτα του, φοράει την ποδιά της κουζίνας και εξιστορεί εν τάχει τη ζωή του όση ώρα ετοιμάζει για τον «Γ» μία ελληνική και μία γαλλική συνταγή.