Ζύμη μπριζέ: απλή, ελαφριά και τραγανή. Αποτελεί τη βάση πάνω στην οποία μπορούμε να δημιουργήσουμε όποια άλλη ζύμη θέλουμε. Έχει τραγανή και ταυτόχρονα αφράτη υφή, είναι εύθραυστη και άγλυκη. Είναι εξαιρετικά εύκολη και απλή: τα δύο βασικά...
Η Νένα Ισμυρνόγλου αλείφει την όρνιθα με βούτυρο και την ψήνει μέσα σε σάλτσα πορτοκαλιού με λικέρ και κεδροκούκουτσα. 17 μέρες μέχρι το τραπέζι των Χριστουγέννων!
Ένα μπισκότο βουτύρου, ο κουραμπιές, εμπλουτίζεται με αμύγδαλα και καλύπτεται με ζάχαρη άχνη, για να συνδέσει το όνομά του με τα Χριστούγεννα και να γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα παραδοσιακά ελληνικά γλυκίσματα. Όσο πιο αφράτο γίνεται το μείγμα...
Ο Άρης Σκλαβενίτης επιλέγει...
Το Under The Bridge είναι ένα εστιατόριο στημένο κάτω από την γέφυρα Knippelsbro στην Κοπεγχάγη και αποτελεί το τέταρτο κατά σειρά pop up του διάσημου Noma.
Ο Άρης Σκλαβενιτης επιλέγει το κρασί της εβδομάδας!
Βάλτε το ρούμι δίπλα σε μια πληθωρική, γεμάτη γραβιέρα, μαζί με θαλασσινά, μπισκότα βουτύρου, ανανά και υπόξινα αποξηραμένα φρούτα.