Μια συνταγή - έμβλημα για το κυριακάτικο οικογενειακό τραπέζι μας.
Το σουμάκ δίνει στον κιμά μια κάπως όξινη και ελαφρώς πικάντικη γεύση. Δοκιμάστε το!
Για τα οινοποιεία και το καλό φαγητό, για την κοντινή εκδρομή στις Πρέσπες.
Κυκλοφορεί την Κυριακή με την Καθημερινή!
Ας δώσουμε μερικές απαντήσεις που θα διευκολύνουν τις οινικές μας επιλογές.
Tο κατεξοχήν χειμωνιάτικο -και κατ’ επέκταση αποκριάτικο- κρέας είναι το χοιρινό, που καταναλώνεται μαζικά και το Δωδεκάμερο, οπότε δοξάζονται και τα πουλερικά, κότες και γαλοπούλες.
Είναι αμαρτία να πετάς φαγητό, έλεγε η γιαγιά μου, και είχε δίκιο. Ομως, μερικές φορές δυστυχώς, είναι αναγκαίο, καθώς ακόμη και στο ψυγείο τα μαγειρεμένα τρόφιμα δεν έχουν απεριόριστο χρόνο ζωής και οι τροφικές δηλητηριάσεις συμβαίνουν κυρίως...