Tο κατεξοχήν χειμωνιάτικο -και κατ’ επέκταση αποκριάτικο- κρέας είναι το χοιρινό, που καταναλώνεται μαζικά και το Δωδεκάμερο, οπότε δοξάζονται και τα πουλερικά, κότες και γαλοπούλες.
Τι θα μαγειρέψουν τα 20 εστιατόρια της Θεσσαλονίκης για τo Food vs Food και πώς μπορούμε να συμμετάσχουμε στην ψηφοφορία
Σπουδαίες μαγειρικές με εκλεκτά προϊόντα και μοναδικούς καλεσμένους.
Τα καλύτερα στέκια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για παϊδάκια, μπιφτέκια, πανσέτες, αλλά και… μπέργκερ και πικάνια.
Ο Άρης Σκλαβενίτης επιλέγει το κρασί της εβδομάδας!