
Το κρασί της εβδομάδας!
Champagne, το λαμπερότερο κρασί του κόσμου, το κρασί των αστέρων και των αστεριών, το κρασί των ονείρων και της πολυτέλειας.
Το πεντανόστιμο ρολό κιμά μπορείτε να το φτιάξετε είτε για ένα καθημερινό τραπέζι είτε για ένα γιορτινό κάλεσμα.
Μαθαίνουμε τα μυστικά των πιο δημοφιλών ειδών, ανακαλύπτουμε τα άγνωστα και «κλέβουμε» χρήσιμες οδηγίες και τα μυστικά μαγειρέματος!
Το ψήσιμο στη σακούλα έχει τα καλά της γάστρας, ζουμερό ψαχνό και καλοψημένο εξωτερικό.
Ο πιο αρωματικός από όλους τους μπακλαβάδες που δοκιμάσατε ποτέ, με χαρακτήρα και γεύση που θα μνημονεύετε.
Εχει δώσει το όνομά του σε μια ολόκληρη κατηγορία υλικών. Είναι αυτοφυές στην περιοχή της Κεντρικής Αμερικής. Συνδυάζει τόνους από πιπέρι, κανέλα, γαρίφαλο και μοσχοκάρυδο, γι’ αυτό και οι Αγγλοι το ονομάζουν «allspice», δηλαδή «όλα τα μπαχαρικά...