Η τεκίλα αγαπάει τις πίκλες, τις κόκκινες καυτερές πιπεριές και την κόκκινη σάλτσα, το μοσχολέμονο, το λευκό ψάρι, το γουακαμόλε και τις τεμπούρες.
Ανακαλύπτουµε τη µαγειρική µας παράδοση!
Mοσχάτο, Mαλαγουζιά, Mοσχοφίλερο ξεδιπλώνουν τα αρώματά τους στο ποτήρι και απαιτούν μεζέδες που ταιριάζουν.
Σπουδαίες μαγειρικές με εκλεκτά προϊόντα και μοναδικούς καλεσμένους.
Όσοι δεν τρώνε κρέας, τι θα κάνουν την Τσικνοπέμπτη; Αν βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, έχουν πολλές επιλογές.
Love is Delicious!