Γευσιγνωσίες και ζωντανές μαγειρικές, στο νέο deli παντοπωλείο της Θεσσαλονίκης
«Βρώμικο» σε μία από τις καθαρότερες καντίνες, σούπερ παγωτά από κορυφαίο τζελατιέρη, βιολογικά ροφήματα σοκολάτας, πάμπολλα κοκτέιλ από δεξιοτέχνες του είδους.
Γειτονιά των αντιθέσεων, φιλοξενεί το αστεροφορεμένο εστιατόριο Funky Gourmet και το δημιουργικό Aleria, ενδιαφέρουσες νεο-ταβέρνες, αυθεντικά έθνικ στέκια, αλλά και πολλούς χώρους όπου η ποιότητα απουσιάζει.
Γλυκά από την Περσία που μοσχοβολούν ροδόνερο και αμύγδαλο θα βρείτε στο βιβλίο «Κουζίνες του Κόσμου: Ιράν» αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή.
Ανακατεύουμε το γιαούρτι με την μπανάνα και φτιάχνουμε ένα ανεπανάληπτο μπανόφι.
Απολαυστική γιαουρτοτούρτα με σοκολάτα.
Ενα γρήγορο ταξίδι στην καρδιά της πιο λουσάτης οινοπαραγωγού περιοχής του πλανήτη.