Champagne, το λαμπερότερο κρασί του κόσμου, το κρασί των αστέρων και των αστεριών, το κρασί των ονείρων και της πολυτέλειας.
Οι κλασικές, οι sugar free και οι μοντέρνες
Γκουρμέ μπιφτέκια από καντίνα, νόστιμοι «τροχήλατοι» λουκουμάδες με σοκολάτα, αλλά και ένα ολόκληρο μπαρ μέσα σε ένα Citroën HY βαν της δεκαετίας του ’70.
Γλυκά από την Περσία που μοσχοβολούν ροδόνερο και αμύγδαλο θα βρείτε στο βιβλίο «Κουζίνες του Κόσμου: Ιράν» αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή.
Τι είπε στον «Γ», ο Έλληνας Σεφ που διαγωνίστηκε στο Διεθνές Συνέδριο Αρχιμαγείρων 2016 στη Θεσσαλονίκη
Μπορεί το μικρό ιστορικό μαγαζί στην Αχειροποίητο με το αξέχαστο ντοντουρμά να έχει κλείσει εδώ και χρόνια, όμως οι νέοι, ικανοί τζελατιέρηδες του κέντρου φτιάχνουν παγωτά που θα σας μείνουν αξέχαστα.
Το Chocolat Royal είναι ένα All day Cafe- Bar Restaurant στο Θησείο