Το BBC «ψάχνει» τη Θεσσαλονίκη
Άδανα κεμπάπ, διάφορα σουβλιστά και εξαιρετικό βετούλι στο φούρνο από τον έμπειρο σεφ Δημήτρη Αγοραστό.
Εμπλουτίζεται η σειρά κατεψυγμένων ζυμών της ΧΡΥΣΗΣ ΖΥΜΗΣ στη Βρετανία.
Παραδοσιακή μπουγάτσα Θεσσαλονίκης με κασέρι ΠΟΠ και γραβιέρα ΠΟΠ!
Με διεθνή αέρα και ελληνική ψυχή, το πρωινό του χαλκιδικώτικου ξενοδοχείου αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.
Αριστερά, το περίφημο μπουγατσάν, ένα κρουασάν γεμισμένο με κρέμα μπουγάτσα και πασπαλισμένο με ζάχαρη άχνη και κανέλα. Δεξιά, το cronut, κάτι ανάμεσα σε κρουασάν και ντόνατ, με αφράτη βουτυράτη ζύμη γεμισμένη με κρέμα και γλάσο στην κορυφή.