12 μπίρες που συνοδεύουν ιδανικά τα ανοιξιάτικα μαγειρέματα.
Σαν σε πλοίο, με σαρδέλες παντρεμένες και όλες τις θαλασσινές νοστιμιές.
Στον Γαστρονόμο Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί στις 12/02.
Ο Δον Ροζάριο, εκ Σικελίας, είχε δημιουργήσει εκεί μια φωλιά για τους καλοφαγάδες.
Ενα ιστορικό «εικονικό» εστιατόριο της ομογένειας στην Πόλη, έκλεισε τους τελευταίους 3 μήνες και κινδυνεύει να κλείσει για πάντα. Οι τουρίστες που αποφεύγουν την Κωνσταντινούπολη και τα χρονίζοντα έργα στο Μισσίρ Τσαρσί το απειλούν με μόνιμο...
Όταν τα λόγια είναι περιττά... Τρώμε και δεν μιλάμε!