Ετοιμάζουμε φίνο μεξικάνικο μεζέ που θα συνοδεύσουμε με παγωμένες μαργαρίτες ή μπίρες.
Ζουμερά και μυρωδάτα τα μανταρίνια και οι κλημεντίνες θα δώσουν άρωμα στα κουλούρια και στα πιλάφια μας, αλλά θα γίνουν και ωραιότατα γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες και λικέρ για να κεράσουμε τους φίλους μας.
Γρήγορη συνταγή για αυτούς που προσέχουν τη σιλουέτα τους.
Φαγάκι νόστιμο και ζουμερό. Μπορούμε να το συνοδεύουμε με μπόλικο ψωμί και γιαούρτι.
Ο Άρης Σκλαβενίτης επιλέγει το κρασί της εβδομάδας!
Σερβίρουμε στο πιάτο μας το πιλάφι, τοποθετούμε τα κομμάτια κρέατος και περιχύνουμε με τη πηκτή σάλτσα από το κονιάκ, τζίντζερ και μήλο.
Η Νένα Ισμυρνόγλου αλείφει την όρνιθα με βούτυρο και την ψήνει μέσα σε σάλτσα πορτοκαλιού με λικέρ και κεδροκούκουτσα. 17 μέρες μέχρι το τραπέζι των Χριστουγέννων!
Επιλέγουμε κομματια με κόκαλο Μπορούμε να βράσουμε ολόκληρο κοτόπουλο ή μόνο μπούτια ή στήθη, έχοντας κάτα νου πως η σούπα θα γίνει πιο γευστική αν τα κομμάτια που θα χρησιμοποιήσουμε έχουν κόκαλο. Φιλέτα χρησιμοποιούμε αν θέλουμε να φτιάξουμε...