Εκπληκτική σπαγκετάδα φούρνου για το ξεκίνημα της εβδομάδας!
Ιδού οι 10 λόγοι που τα κάνουν τόσο δημοφιλή.
Φρουτώδη λευκά, στιβαρά κόκκινα, δροσερά ροζέ, παιχνιδιάρικα αφρώδη και γλυκά.
Συνηθίζουμε να τη φτιάχνουμε με τον ίδιο τρόπο που την έφτιαχνε η μαμά μας, όμως την μπεσαμέλ μπορούμε να την παραλλάξουμε ποικιλοτρόπως, αρκεί να αφήσουμε τη φαντασία μας ελεύθερη. Λ.χ. αντί για βούτυρο μπορούμε να βάλουμε ελαιόλαδο ή...
Σήμερα σας δίνουμε το συνοδευτικό. Αύριο θα ανεβάσουμε το κύριο. Και τα δύο για το τραπέζι της Πρωτοχρονιάς.