Πήγαμε σε δεκάδες, δοκιμάσαμε και καταλήξαμε στα ακόλουθα.Περισσότερα παγωτά στο part 1.
Ο διάσημος Έλληνας Chef Ari Vezené φιλοξένησε στο εστιατόριο του, Vezené, ένα γεύμα-εμπειρία βασισμένο στα γευστικά χαρακτηριστικά του κορυφαίου Blended Scotch Whisky, JOHNNIE WALKER® BLUE LABEL™.
Η οικογένεια Μπακούλα δεν μετράει προβατάκια λόγω αϋπνίας, αλλά για να υπολογίσει πόσο γάλα θα εξασφαλίσει για τα εκλεκτά προϊόντα της, με το παγωτό να πρωτοστατεί.
Παγωτά, με το κατάλληλο οινικό ταίρι, μας προσφέρουν έντονες γαστριμαργικές συγκινήσεις.
Ένας ακόμα Βενέτης παίρνει θέση στο ιστορικό κτίριο του «Νέον» στην Ομόνοια.