Μια ιδανική πρόταση για πριν ή μετά το shopping ή για ένα διάλειμμα στη βόλτα.
Στον Γαστρονόμο Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί στις 12/02.
Ελληνική κουζίνα, σημερινή, χωρίς δημιουργικότητες και πηραγμένες γεύσεις, με έμφαση σε περιώνυμα ντόπια υλικά.
Η κυρία Ευδοκία Λιόλιου, ο σύζυγός της Κωνσταντίνος και οι δυο τους γιοι, ο Γιάννης και ο γεωπόνος Θόδωρος, καλλιεργούν βιολογικά στον Ολυμπο όλων των λογιών τα μήλα.
Από τους δρόμους του Καράκας και της Μπογκοτά στο στενό της Ξενοφώντος.
Ο Δον Ροζάριο, εκ Σικελίας, είχε δημιουργήσει εκεί μια φωλιά για τους καλοφαγάδες.