Ο νεαρός ιδιοκτήτης Αλέξης Καρατζάς βάζει στο χάρτη της μυκονιάτικης γαστρονομίας την πινέζα του Kastro’s.
Το φαγητό του καλοκαιριού δεν είναι άλλο από μια ομελέτα με λαχανικά της εποχής.
Η πιο απλή, καλοκαιρινή μακαρονάδα! Την αρωματίζουμε με άνηθο και μαϊντανό και την απογειώνουμε με λίγο φρέσκο τζίντζερ.
Μοντέρνα ελληνική κουζίνα σε επιμέλεια Γκίκα Ξενάκη και απόδοση Νίκου Κουτσούκου.
Νησί ζωντανό, με πλούσια κοινωνική και πολιτιστική ζωή, η Σύρος είναι ένας φιλόξενος προορισμός σχεδόν για κάθε εποχή του χρόνου. Ως πρωτεύουσα των Κυκλάδων, είναι έδρα υπηρεσιών, διαθέτει νοσοκομείο, Πολυτεχνείο, θέατρο, θερινό σινεμά και πολλά...
Από το 2012 ο σαλονικιός Χρήστος Εδιάρογλου ομορφαίνει τα καλοκαίρια στην Κω με την εκρηκτική σε γεύσεις κουζίνα του.
Καθώς τα κρεατοφαγικά στέκια κατακτούν την Αθήνα, η Αγία Παρασκευή δε θα μπορούσε να μείνει έξω από το χορό.
Έρχονται μαζί με την άνοιξη και είναι το αχώριστο δίδυμο της αγκινάρας, αλλά είναι εξίσου νόστιμα μαγειρεμένα με κατσικάκι, τηγανητά, σε πουρέδες ή γιαχνί.