Ο Αύγουστος, ο μήνας των διακοπών, έφτασε και έχει μαζί του έναν συλλεκτικό «Γ» με τις καλύτερες και πιο γρήγορες καλοκαιρινές συνταγές! Απολαυστικό αφιέρωμα σε δροσερά και πλούσια φρουτογεύματα και φυσικά το Foodie guide, τον καλύτερο οδηγό φαγητού...
Το BBC «ψάχνει» τη Θεσσαλονίκη
Στο εργαστήριό του στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας γίνονται πολλά θαυμαστά, για τα ελληνικά δεδομένα, πράγματα. Από τρόφιμα που παράγονται από απόβλητα των τυροκομείων μέχρι μετρήσεις για τις θρεπτικές ουσίες μεταποιημένων τροφίμων. Ο καθηγητής...
Με εμπειρία 60 χρόνων, δυνατούς δεσμούς στην τοπική κοινωνία και 127 παραγωγούς, η εταιρεία Αροσις παράγει μια μεγάλη γκάμα ποιοτικών ελληνικών οσπρίων.
Ταξιδέψαμε στο εργοστάσιο παραγωγής του και ανακαλύψαμε τα μυστικά του διάσημου χωνευτικού, Νο 1 εξαγόμενου ποτού της Γερμανίας.
Ενα ακόμη συγκριτικό πλεονέκτημα του ελληνικού ελαιολάδου, τεκμηριώθηκε επιστημονικά. Αφορά στην πρόληψη των καρδειαγγειακών παθήσεων. Συγκρίθηκε με 2 ακόμη ελαιόλαδα αλλά και με το φάρμακο (κατά των θρομβώσεων) αυτό καθ’ εαυτό, και βγήκε...
Το Athens Bar Show διοργανώθηκε για 2 μέρες στο χώρο της Τεχνόπολις στο Γκάζι στις 3 & 4 Νοέμβρη. Η προσέλευση ήταν μεγάλη, όπως και το ενδιαφέρον για πρωτότυπες ιδέες, νέα ποτά και χειμωνιάτικα κοκτέιλς.
Από τα Μεσόγεια στο κέντρο της Αθήνας, εκλεκτά τυροκομικά παραγωγής τους και μια γωνιά για καφέ, πρωινό και μεσημεριανό.