Στη Γαλλία, η δημιουργία του ροκφόρ ξεκινά με φραντζόλες ψωμί που εγκαταλείπονταν μέσα στα σπήλαια. Ο μύκητας Penicillium roqueforti μεγάλωνε στα τοιχώματα των σπηλαίων και προσέβαλε το ψωμί. Στη συνέχεια οι τυροκόμοι μάζευαν τις φραντζόλες και τις...
Τέσσερις προτάσεις για πλατό που θα αναιρέσουν τη δυσκολία κάθε Wine ’n’ Cheese συνδυασμού.
Ωριμοι οίνοι δίπλα σε ξεχωριστές λιχουδιές, που θα ετοιμάσουμε εύκολα και γρήγορα.
Τα μπλε τυριά αγαπούν τα γλυκά κρασιά, αλλά κλείνουν πονηρά το μάτι και σε κάποια ξηρά. Ιδού μερικά από τα πιο επιτυχημένα ταιριάσματα.