H Santo Wines στηρίζει την πρωτοβουλία CruiseINN για τον Τουρισμό και την Οινογαστρονομία
Τι είδαμε, τι ήπιαμε στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
Δώδεκα χρόνια κλείνει σε λίγους μήνες ο Οινοχόος από το πρώτο τεύχος του 2004 και έχω πολλούς λόγους να είμαι περήφανη γι’ αυτό. Ένας από τους βασικότερους είναι οι συνεργάτες μου, οι φίλοι μου, οι δικοί μου άνθρωπου η «οινοχοϊκή» μου οικογένεια!
«Είμαστε παρατηρητές αμπελιών, δεν θα γίνουμε πλούσιοι από τα κρασιά»
Ο Άρης Σκλαβενίτης επιλέγει...
Καινούρια λάδια και ελιές, πρωτότυπες παρασκευές ελιάς και άλλα πολλά ενδιαφέροντα μάθαμε και δοκιμάσαμε στην Gourmet Olive Exhibition που έγινε στη Θεσσαλονίκη.
Η τέχνη της υψηλής γαλλικής ζαχαροπλαστικής σε ένα μάθημα από τον κορυφαίο Γάλλο ζαχαροπλάστη.