Πανεύκολο γιαουρτοσοκολατένιο γλυκό. Το μόνο δύσκολο είναι η αναμονή μέχρι να το απολαύσετε!
Το αφράτο τσουρέκι σοκολάτας είναι το ιδανικό για να ξεκινήσετε τη μέρα σας όλο γλύκα.
Ο Άγγελος Ρέντουλας επισκέφτηκε το ιστορικό εστιατόριο του Πειραιά και δοκίμασε το μενού του νέου σεφ Ανταμ Κοντοβά.
Καλό φαγητό, ευγενική εξυπηρέτηση και κυρίως επώνυμα ελληνικά προϊόντα στο τραπέζι μας. Με το επιτυχημένο concept του «Εργον» τον συνδυασμό δηλαδή του μπακάλικου με το εστιατόριο.
Το Σαββατοκύριακο θέλει γεύση αλλά και ευκολία. Σοκολατένιο καλτσόνε έτοιμο σε 30΄!
Περιέχει ολόκληρα κομμάτια σοκολάτας... Μμμμ!
Δεν φαντάζεστε πόσο αρωματικά είναι!